Genoeg te beleven op de Dag van de Techniek

Doe je mee?

OTIB De Technobiel is een mobiele experimenteerruimte waarin jij op allerlei manieren van techniek kunt proeven.
MVIE Audiovisuele Techniek Bij MVIE Audiovisuele Techniek kun je een meedoen aan de Speaker Montage Challenge! Monteer zo snel mogelijk een luidspreker als een echte Audio Professional en win een mooie prijs.
CCW de Gier Doe activiteiten waarin wij laten zien wat onze activiteiten zijn op het terrein van infra/civiel. Zit in een kleine graafmachine en graaf in het zand. En je kunt ook een 'straatje' leren leggen. En er is een computerspel waarmee je op een kraan kan draaien
Huiting Wij laten zien hoe veelzijdig het hoveniersvak is, hoe boeiend en leerzaam de natuur is en je mag verschillende machines van ons bedrijf proberen! Wat dacht je van voetballen met een bladblazer?
Stigho en van den Pol Elektrotechniek Maak een witte bol met ledverlichting en schakelaar
Terberg Benschop
Automotive College | ROC MN Sleutelen aan 2 echte auto's
OTIB Aikido Workshop Aikido en Techniek, door de combinatie van sport en techniek ontdek je op een aansprekende, interactieve manier de vele mogelijkheden van techniek.  Het programma is divers samengesteld: van quizvragen tot korte filmpjes. 
De Werkunie & De Techniekschool Project USB Disco Night Light. Maak je eigen USB Stick!
Bouw de Wit IJsselstein BV Maak een vogelhuisje
Rabobank Utrechtse Waarden e.o. Virtueel fietsen op een Tacx Fiets Simulator. Ervaar in het klein wat wielrenners ervaren.
Expertisecentrum Meubel We nemen een laser printer mee. Frees en zaag en maak een ontwerp met je naam en laser dit op hout. 
BLR Bimon Kom bij ons leren 'hardsolderen' en maak een mooi hartje of voorletter van je naam!
Terberg Totaal Installaties Maak een fotolijstje en een elektrotechnisch knutselwerk. En check ook de racebaan!
Elmar Een pennenhouder vouwen in de vorm van een dino.
Jos Mulder | Zonnecollectoren docent   Laat zien hoe een zonnepaneel werkt en hoe de zonnestralen in stroom wordt omgezet
Bouwmensen Utrecht en Schildersvakopleiding Midden Nederland Timmer aan je toekomst en geef je leven kleur. Je kan een klein werkstukje timmeren en kan dat vervolgens schilderen. Ook kan er bij het schilderen getamponeerd worden. Voor de durvers spijkerslaan.
Bouwmensen Utrecht en Bouwbedrijf van Rooijen-Balk Metselen in de bouwstand, demonstratie geven met hijsen van lasten, quizz
Loodgietersbedrijf NJ van den Broek Wij maken samen met jou een waterpomp!
Montfoort Werkt! Alle informatie over een lokaal platform over technische werkgelegenheid in de regio 
De Copen wérkt Open Dag 17 juni: ervaar techniek in de praktijk!
Energy Challenges Utrecht Kraampje waar voorlichting wordt gegeven over deelname aan Energy Challenges. Samen met je school energie besparen. Energy Challenges is het project waar gedrag en techniek samenkomen en jongeren het verschil maken! Jongeren op basis- en voortgezet onderwijs worden uitgedaagd om op eigen wijze campagne te voeren voor energiebesparing en duurzaamheid op school en omgeving. Spelenderwijs ontdekken jongeren hun talent en maken ze kennis met de wondere wereld van duurzaamheid, energie en techniek.
ROC MN Activiteit met hout en de Technische Quiz (Yahoot) 
Bouw& Interieur college Informatie over meubelmakerij, houtbewerking, timmerindustrie, stoffering en montage
Technische Quiz | Yahoot
Warmtebouw Hardsolderen in technieklokaal
Slootjes Spijkerpoepen met een echte kraan
OBM Midden Nederland BV  Tijdens de techniek dag kan je bij ons metalen figuurtjes vouwen bijvoorbeeld een olifantje of een dobbelsteen. Daarnaast vertellen wij graag over de metaalbranche. Tot dan!
Radiair
Terberg Machines Kinglifter(meeneem heftruck) Belading(huisvuil inzameling) | op de flyer: dat de kinderen onder begeleiding kunnen zien hoe alles werkt?
Schilte Spel maken van hout
4Some Maak je eigen schakelingen laat lampen branden Wat is een warmtewiel en hoe werkt het? Thuis heb je een kamerthermostaat om de temperatuur te regelen maar hou gaat dat nou in een kantoorgebouw?
Straver Special Techniek We gaan echt mig lassen, en een standaard voor je mobiel maken en nog meer dingen van metaal maken.
Derko Installatietechniek BV Heb jij het licht al gezien? Kom bij ons een lampje maken!